Gaura hota - Gauri hote

Gauri Hote

carote diamantate

discuri diamantate

caluri-diamantate

repastilare carote

jos

 

tel:.0724 229 928

tel:.0722 415 011

fax: 031.8145619

e-mail: info@gauribeton.ro

Gauri pentru Hote de Bucatarie

 

In vederea realizarii perforarilor pentru hota de bucatarie, societatea noastra va pune la dispozitie o echipa specializata, special constituita in acest scop, condusa de omul cel mai experimentat din punct de vedere profesional.

Gaura pentru hota se executa la domiciliul clientului, in bucatarie, in cu totul alte conditii fata de perforarile executate in santier, motiv pentru care aceasta echipa are ca prioritate protejare mobilierul si asigurarea unui mediu de lucru cat mai curat.

Efectuarea propriu-zisa, a gaurii pentru hota de bucatarie, se face cu ajutorul unei masini speciale dotata cu o carota diamantata, de regula, de diametru 130mm. Gaura se executata prin carotare umeda, fara vibratii si un nivel de zgomot nu foarte crescut. Un sistem format dintr-un aspirator si un dispozitiv captor va asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie.

Timpul de executie al unei gauri de hota poate fi varia in functie de grosimea peretelui, caracteristica materialului din care acesta este compus, conditiile de executie, fiind cuprins intre 20 si 120 minute.

 

Dupa efectuarea propriu-zisa a perforarii, echipa noastra va poate monta si pune in functiune hota de bucatarie. Aceasta are in permanenta asupra ei si va poate pune la dispozitie accesoriile nesesare montajului unei hote de bucatarie (racorduri flexibile de diferite dimensiuni, masca de protectia care se monteaza in exterior pentru a nu patrunde praful si insectele, silicon pentru etansare, ...)

 

Home I Despre noi I Parteneri I Contact

Bucuresti Iasi Cluj-Napoca Timisoara Constanta Craiova Galati Brasov Ploiesti Braila Oradea Bacau Arad Pitesti Sibiu Targu Mures Baia Mare Buzau Satu Mare Botosani Ramnicu Valcea Suceava Piatra Neamt Drobeta-Turnu Severin Focsani Targu Jiu Tulcea Targoviste Resita Bistrita Slatina Hunedoara

 

 

 Devize constructii I Catalog Firme I Proiecte Case I